Oferta specjalna
CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS-VIDE 1,4kw STALGAST

STALGAST

CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS-VIDE 1,4kw STALGAST

Podstawową zaletą gotowania sous vide jest mniejsza redukcja produktu wyjściowego (około 10% ) niż podczas gotowania tradycyjnego ( około 20 % ). Poprzez próżniowe zapakowanie surowców możemy wydłużyć okres ich przydatności do spożycia. Dzięki ochronnemu opakowaniu, surowiec jest bardziej chroniony przed powietrzem i innymi negatywnymi czynnikami co uniemożliwia rozwój bakterii tlenowych. Jeśli natomiast chodzi o smak potraw to jest on bardziej wyjątkowy i delikatny a ich struktura pozostaje nienaruszona. Co więcej, technika ta sprzyja zachowaniu witamin i mikroelementów, i nie wymaga tak wielu przypraw i ziół jak przy tradycyjnym gotowaniu. Wynika to z faktu, że naturalne soki są zatrzymywane w potrawach.  

1 699,00 zł netto

1 199,00 zł netto

1 474,77 zł brutto

Do koszyka

porównaj

Cyrkulator do gotowania sous vide, okrągły, P 1.2kW

STALGAST

Cyrkulator do gotowania sous vide, okrągły, P 1.2kW

12 miesięcy gwarancji   Opis produktu: zapewnia stabilność temperatury do 0,1°C przeznaczony do mocowania w pojemnikach i garnkach o pojemności do 30 l posiada regulację temperatury co 0,1°C wmontowana pompka umożliwia równomierną cyrkulację wodyu duży podświetlany wyświetlacz zapewnia łatwość odczytu Napięcie - U : 230 V

800,00 zł netto

459,00 zł netto

564,57 zł brutto

Do koszyka

porównaj

CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS VIDE COOK PRO

SODA PLUS

CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS VIDE COOK PRO

    Kompaktowy, przenośny cyrkulator zanurzeniowy Sous Vide. Wykonany z solidnej stali nierdzewnej, posiada czytelny wyświetlacz LCD, alarm detekcji niskiego poziomu wody, precyzyjna kontrole temperatury oraz timer 0-99 godz. Urzadzenie można zainstalować do prawie kazdego pojemnika lub zbiornika, który ma zaokrąglone lub płaskie krawędzie. Idealny do gotowania potraw w kąpieli wodnej z obiegiem wody przy dokładnie kontrolowanej temperaturze.     - czytelny wyświetlacz LCD - regulacja temperatury co 0,1 °C - wmontowana pompka umozliwia równomierna cyrku

1 399,00 zł netto

1 231,12 zł netto

1 514,28 zł brutto

Do koszyka

porównaj

CYRKULATOR ZANURZENIOWY DO GOTOWANIA SOUS-VIDE

HENDI

CYRKULATOR ZANURZENIOWY DO GOTOWANIA SOUS-VIDE "CHEF"

Podstawową zaletą gotowania sous vide jest mniejsza redukcja produktu wyjściowego (około 10% ) niż podczas gotowania tradycyjnego ( około 20 % ). Poprzez próżniowe zapakowanie surowców możemy wydłużyć okres ich przydatności do spożycia. Dzięki ochronnemu opakowaniu, surowiec jest bardziej chroniony przed powietrzem i innymi negatywnymi czynnikami co uniemożliwia rozwój bakterii tlenowych. Jeśli natomiast chodzi o smak potraw to jest on bardziej wyjątkowy i delikatny a ich struktura pozostaje nienaruszona. Co więcej, technika ta sprzyja zachowaniu witamin i mikroelementów, i nie wymaga tak wielu przypraw i ziół jak przy tradycyjnym gotowaniu. Wynika to z faktu, że naturalne soki są zatrzymywane w potrawach. &nb

5 849,00 zł netto

4 679,20 zł netto

5 755,42 zł brutto

Do koszyka

porównaj

Nowość
Cyrkularor bemarowy sous-vide urządzenie do gotowania w niskich temperaturach

STALGAST

Cyrkularor bemarowy sous-vide urządzenie do gotowania w niskich temperaturach

12 miesięcy gwarancji   Opis produktu: posiada regulację temperatury co 0,1°C zapewnia stabilność temperatury w zakresie do 0.1°C wmontowana pompka umożliwia równomierną cyrkulację wody duży elektroniczny wyświetlacz zapewnia łatwość odczytu zabezpieczenie przed zbyt niskim poziomem wody duża pojemność dostosowana do potrzeb profesjonalnych kuchni gastronomicznych

2 000,00 zł netto

1 499,00 zł netto

1 843,77 zł brutto

Do koszyka

porównaj

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 1/1 HENDI

HENDI

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 1/1 HENDI

    Rewelacyjne urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE marki Hendi. Prezentowany model powinien znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni, pozwala na przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia. Urządzenie Sous Vide pozwala na przygotowanie wybornych potraw o bogatym smaku i konsystencji, których nie da się osiągnąć innymi znanymi metodami. Żywność nie traci aromatu ani wartości odżywczych, zachowuje witaminy, naturalne soki i pozostaje delikatna i soczysta. Metoda sous vide to jeden z najbardziej

1 699,00 zł netto

1 324,39 zł netto

1 629,00 zł brutto

Do koszyka

porównaj

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 2/3 HENDI

HENDI

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 2/3 HENDI

    Rewelacyjne urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE marki Hendi. Prezentowany model powinien znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni, pozwala na przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia. Urządzenie Sous Vide pozwala na przygotowanie wybornych potraw o bogatym smaku i konsystencji, których nie da się osiągnąć innymi znanymi metodami. Żywność nie traci aromatu ani wartości odżywczych, zachowuje witaminy, naturalne soki i pozostaje delikatna i soczysta. Metoda sous vide to jeden z najbardziej wydajnych sposobów wykorzystania zalet gotowania w niskiej temperaturze. w ten sposób można przygotować mięso,ryby, warzywa, a nawet owoce – wystarczy tylko ustawić odpowiednią temperaturę, a resztą zajmie się urządzenie. Stała nis

1 299,00 zł netto

1 039,20 zł netto

1 278,22 zł brutto

Do koszyka

porównaj

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-20 (20L.)

CAS

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-20 (20L.)

GWARANCJA 24 MC-E (LOGIN NA STRONIE AŻ 36MC-Y) Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach – Sous Vide CSV-20 Urządzenie CSV-20 jest przeznaczone do gotowania potraw metodą Sous Vide. Metoda Sous Vide polega na długotrwałej obróbce termicznej produktów, zapakowanych próżniowo w hermetycznie zamkniętych woreczkach. Proces obróbki termicznej przebiega w kąpieli wodnej o obniżonej w stosunku do tradycyjnego gotowania temperaturze, indywidualnie dobranej do rodzaju przygotowywanego produktu. Metoda gotowania Sous Vide gwarantuje, że przygotowane tą

4 999,00 zł netto

3 980,00 zł netto

4 895,40 zł brutto

Do koszyka

porównaj

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-26 (26L.)

CAS

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-26 (26L.)

GWARANCJA 24 MC-E (LOGIN NA STRONIE AŻ 36MC-Y) Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach – Sous Vide CSV-26 Urządzenie CSV-26 jest przeznaczone do gotowania potraw metodą Sous Vide. Metoda Sous Vide polega na długotrwałej obróbce termicznej produktów, zapakowanych próżniowo w hermetycznie zamkniętych woreczkach. Proces obróbki termicznej przebiega w kąpieli wodnej o obniżonej w stosunku do tradycyjnego gotowania temperaturze, indywidualnie dobranej do rodzaju przygotowywanego produktu. Metoda gotowania Sous Vide gwarantuje, że przygotowane tą

5 999,00 zł netto

4 795,00 zł netto

5 897,85 zł brutto

Do koszyka

porównaj

Copyright 2015 LODO. Wszelkie prawa zastrzeżone

Czas generowania: 0.029 sek

Projekt: www.8k.com.pl

Wykonanie: www.kotnis.pl